گزارش تصویری؛

آیین دانش‌آموختگی، دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی- ورودی ۱۳۹۸، دانشگاه علامه‌طباطبائی

۲۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۳۵ کد : ۲۲۴۴۱ خبر روز
آیین دانش‌آموختگی، دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی، ورودی ۱۳۹۸، دانشگاه علامه‌طباطبائی، در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، آیین دانش‌آموختگی دانش‌آموختگان مقطع کارشناسی، ورودی 1398 دانشگاه علامه‌طباطبائی با حضور دکتر محمدعلی اسلامی، معاون فرهنگی و اجتماعی، روسای دانشکده‌ها، مدیران بخش‌های فرهنگی و دانشجویی، استادان، دانش‌آموختگان دانشگاه و خانواده‌های آنها، در روزهای 21، 24، 25 و 26 تیرماه 1402، در سالن آمفی تئاتر دانشکده مدیریت و حسابداری برگزار شد.
اجرای موسیقی، پخش کلیپ، قرائت سوگندنامه و اهدای لوح تقدیر و تندیس دانش‌آموختگی و اجرای رادیو دانشجویی، از برنامه‌های این آیین بود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی کارشناسی 1398 دانش آموختگی معاونت فرهنگی و اجتماعی