گزارش ویدئویی؛

گفت‌و‌گو با استادان جوان، درباره دومین دوره منش استادی با محوریت «ایمان و امید»

۲۱ تیر ۱۴۰۲ | ۱۳:۴۰ کد : ۲۲۳۸۸ خبر روز
استادان جوان دانشگاه علامه‌طباطبائی، در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه، نظر خود را درباره جزئیات و سرفصل‌های ارائه شده در دومین دوره منش استادی با محوریت «ایمان و امید»، ارائه کردند.
گفت‌و‌گو با استادان جوان، درباره دومین دوره منش استادی با محوریت «ایمان و امید»

به گزارش روابط عمومی، استادان جوان دانشگاه علامه‌طباطبائی، در گفت‌وگو با روابط عمومی دانشگاه، نظر خود را درباره جزئیات و سرفصل های ارائه شده در دومین دوره منش استادی با محوریت «ایمان و امید»، ارائه کردند.
طرح ضیافت اندیشه استادان جوان دانشگاه علامه‌طباطبائی با عنوان دومین دوره منش استادی با محوریت ایمان و امید با حضور بیش از 170 نفر از استادان جوان این دانشگاه در قالب 4 گروه، به مدت 3 روز، از 17 تا 19 تیرماه 1402، در پردیس مرکزی این دانشگاه برگزار شد. در این دوره موضوعاتی همچون «نقش‌ها و رسالت‌های فرهنگی و تربیتی استادان»، «روش‌های پرورش روحیه و امید و خودباوری»، «نوآوری و کارآفرینی» و «منش استادی» به استادان جوان ارائه شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی استادان جوان منش استادی