اطلاعیه شماره یک اداره خوابگاه‌ها درباره اعلام اسامی دارای شرایط خوابگاه تابستانی ۱۴۰۲

۱۵ تیر ۱۴۰۲ | ۱۲:۱۰ کد : ۲۲۳۳۷ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای فهرست اسامی دانشجویان دارای شرایط خوابگاه تابستانی (مرحله اول) سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد.

اداره خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در اطلاعیه‌ای با جمع‌بندی فرم‌های درخواست خوابگاه دانشجویی، فهرست اسامی دانشجویان دارای شرایط خوابگاه تابستانی (مرحله اول) سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد.
در این اطلاعیه آمده است:
دانشجویانی که اسامی آنها در فهرست دانشجویان دارای شرایط خوابگاه تابستانی قرار دارد، می توانند از شنبه 17/04/1402 ساعت 9:00 صبح تا سه شنبه 20/04/1402 جهت اسکان و پرداخت هزینه، به خوابگاه‌های مربوطه مراجعه کنند؛ بدیهی است رعایت موارد ذیل الزامی است.

-    اسکان درخوابگاه تابستانی منوط به پرداخت بدهی ترم قبل است
-    عدم مراجعه تا تاریخ مذکور به منزله انصراف از خوابگاه خواهد بود

اعلام اسامی مرحله دوم در صورتی که واجد شرایط اسکان باشند، متعاقبا اعلام می‌شود.

اطلاعیه اداره خوابگاه‌ها
فهرست واجدین شرایط برای خوابگاه پسرانه در تابستان 1402 مرحله اول اسکان