نخستین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

۰۶ تیر ۱۴۰۲ | ۱۵:۵۰ کد : ۲۲۲۶۴ خبر روز
نخستین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی، به همت روابط عمومی این دانشگاه منتشر شد.
نخستین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی، نخستین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور انعکاس خبرهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و برگزاری برنامه‌ها و همایش‌ها به مناسب‌های مختلف، به همت روابط عمومی دانشگاه در 44 صفحه منتشر شد.
در شماره نخست این خبرنامه، خبرهایی از آیین تجلیل از استادان نمونه دانشگاه، دیدار با آیت‌الله جوادی عاملی، معرفی استادان نمونه کشوری، نشست خبری رئیس دانشگاه با اصحاب رسانه، معرفی برگزیدگان مرحله سراسری جشنواره قرآن و عترت، راه‌اندازی مقطع دکتری رشته مدیریت رسانه، معرفی 25 پژوهشگر برتر دانشگاه توسط ISC، امضای تفاهم نامه‌های همکاری دانشگاه، مسابقات ورزشی، معرفی کتاب و ... برای اطلاع علاقه‌مندان آمده است.
خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف انتشار خبرهای حوزه‌های مختلف دانشگاه، به صورت ماهنامه منتشر می شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی روابط عمومی خبرنامه ماهنامه