اطلاعیه درخواست خوابگاه تابستانی برای دانشجویان واجد شرایط

۲۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۶:۵۸ کد : ۲۲۱۴۰ اطلاعیه ها
اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای، شرایط اسکان دانشجویان در خوابگاه تابستانی را اعلام کرد.
اطلاعیه درخواست خوابگاه تابستانی برای دانشجویان واجد شرایط

اداره خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه‌ای شرایط اسکان دانشجویان در خوابگاه تابستانی را اعلام کرد.
در اطلاعیه آمده است:
بدینوسیله به اطلاع دانشجویان عزیز ساکن در خوابگاه های تابعه دانشگاه می‌رساند، اداره خوابگاه های دانشـگاه در نظر دارد با وجود تعطیلی فعالیت‌های آموزشی دانشگاه و لزوم تعطیلی همه خوابگاه‌ها، جهت انجام تعمیرات، ضدعفونی و سمپاشی و سایر بروزرسانی های مورد نیاز، به دانشجویان واجد شرایطی که قصد دفاع از رسالـه یا پایان نامه خود در طول ایام تعـطیلات تابستان دارند، خوابگاه ارائه دهد.
بنابراین از دانشجویان متقاضی واجـد شرایط ، درخواست می شود جهت دریافت فرم مربوطه به اداره آموزش دانشکده مراجعه فرمایند. سایر اطلاعات مورد نیاز طی اطلاعیه های بعدی اعلام خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطائی خوابگاه تابستانی اداره خوابگاه ها