پیام آیت الله جوادی آملی به همایش بین المللی «معارف نبوی و چالش های جهان امروز»

۲۲ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۷ کد : ۲۲۰۷۷ خبر روز
آیت الله جوادی عاملی در پیامی به همایش بین المللی «معارف نبوی و چالش های جهان امروز»، گفت: تحول در علوم انسانی به مدد تغییر در نگاه به مبانی دانش رخ می دهد و آن مبانی اصیل و پایه ای، در معارف الهی نهفته است. تا علم به مبانی الهی تکیه نزند درمان موثر نخواهد بود و نیز دوامی نخواهد داشت.
پیام آیت الله جوادی آملی به همایش بین المللی «معارف نبوی و چالش های جهان امروز»

به گزارش روابط عمومی، آیت الله جوادی عاملی در پیامی به همایش بین المللی «معارف نبوی و چالش های جهان امروز»، گفت: علوم الهی، دانشگاه را توسعه و به آن ظرفیت می دهد. دانشجو همواره باید به دنبال این باشد که ظرفیت خود را بالا ببرد. اگر تحول در علوم انسانی بخواهد انجام شود به مدد تغییر در نگاه به مبانی دانش است و آن مبانی اصیل و پایه ای در معارف الهی نهفته است. تا علم به این مبانی الهی تکیه نزند درمان موثر نخواهد بود و نیز دوامی نخواهد داشت. یکی از مشکلات تحول در علوم انسانی تبیین و تفهیم همین نگاه به جامعه علمی است.

کلید واژه ها: تحول در علوم انسانی آیت الله جوادی عاملی همایش بین المللی