با حکم وزیر آموزش و پرورش:

عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان  شد

۲۱ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۴:۳۸ کد : ۲۲۰۵۱ خبر روز
وزیر آموزش و پرورش، با حکمی، سعید غیاثی ندوشن، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی را به عنوان سرپرست دانشگاه فرهنگیان منصوب کرد.
عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، سرپرست دانشگاه فرهنگیان  شد

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر رضا مراد صحرائی، وزیر آموزش و پرورش؛ دکتر سعید غیاثی ندوشن، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان سرپرست دانشگاه فرهنگیان انتخاب شد.
غیاثی ندوشن دارای مدرک دکتری برنامه ریزی توسعه آموزش عالی از دانشگاه شهید بهشتی است. وی تدریس در دانشگاه های علامه طباطبائی، شهید بهشتی و دانشگاه تهران، دبیری هیئت اجرایی جذب دانشگاه فرهنگیان، عضویت در شورای تخصصی همکاری های علمی بین المللی دانشگاه فرهنگیان، عضویت در گروه تخصصی علوم تربیتی مدیریت امور پژوهشی و ارزشیابی سازمان سمت، عضویت کارگروه تحولی تضمین کیفیت آموزشی معاونت آموزشی وزارت علوم، رئیس کمیته برنامه ریزی راهبردی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، مدیر گروه برنامه ریزی راهبردی دفتر مطالعات وزارت علوم و مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه علامه طباطبائی را در کارنامه اجرایی خود دارد.
گفتنی است غیاثی پیش از این معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه فرهنگیان را بر عهده داشت.

کلید واژه ها: دانشگاه فرهنگیان عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی دکتر سعید غیاثی ندوشن وزیر آموزش و پرورش