اطلاعیه تکمیل پرسشنامۀ ارزشیابی آموزشی استادان

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۵ کد : ۲۲۰۰۷ اطلاعیه ها
بر اساس اطلاعیۀ معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان باید از ۱۷ تا ۲۷ خردادماه ۱۴۰۲، نسبت به تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان، اقدام کنند.
اطلاعیه تکمیل پرسشنامۀ ارزشیابی آموزشی استادان

معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برای  تکمیل پرسشنامه‌های ارزشیابی آموزشی استادان اطلاعیه های صادر کرد.

در اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائیآمده است:
با توجه به ضرورت و اهمیت تکمیل پرسشنامه های ارزشیابی آموزشی استادان، لازم است دانشجویان از تاریخ 17 تا 27 خردادماه 1402 با مراجعه به سیستم آموزشی دانشگاه(گلستان)، نسبت به تکمیل پرسشنامه های ارزشیابی نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 اقدام کنند.
دانشجویان می توانند پس از تکمیل فرم های مشخص شده، یک هفته قبل از آغاز نخستین امتحان خود، نسبت به دریافت برنامه امتحانی خود اقدام کنند.

کلید واژه ها: آموزشی آموزشی دانشگاه تکمیل تکمیل پرسشنامه تکمیل پرسشنامه ارزشیابی دانشگاه پرسشنامه پرسشنامه ارزشیابی ارزشیابی معاونت