گزارش تصویری؛

بازدید رئیس دانشگاه علامه طباطبائی از روند مصاحبه تخصصی پذیرفته‌شدگان مرحله اول آزمون دکتری

۱۷ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۸ کد : ۲۲۰۰۵ خبر روز
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به همراه معاون آموزشی و مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه از روند برگزاری مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به همراه دکتر علی آدمی، معاون آموزشی دانشگاه و دکتر روح الله زرگر باشی، مدیر تحصیلات تکمیلی دانشگاه از روند برگزاری مصاحبه دکتری که در دانشکده مدیریت و حسابداری دانشگاه در حال برگزاری است، بازدید و از نزدیک در جریان نحوه برگزاری آزمون قرار گرفتند.
مصاحبه‌های مرحله دوم ارزیابی تخصصی آزمون نیمه متمرکز دکتری دانشگاه علامه طباطبائی در 150 رشته محل شامل 63 رشته محل روزانه، 55 رشته محل شبانه و 32 رشته محل پردیس تحصیلات تکمیلی از امروز، 17 خردادماه آغاز و تا 25 خردادماه 1402 در این دانشگاه ادامه دارد.
از تعداد سه هزار و 195 داوطلب که برای مصاحبه مرحله دوم آزمون نیمه متمرکز دکتری در دانشگاه علامه طباطبائی اقدام به ثبت نام کردند، تعداد 367 نفر برای تحصیل در دانشگاه پذیرفته می شوند.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی رشته رشته محل محل دکتر آزمون علامه علامه طباطبائی