تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ دانشگاه علامه طباطبائی

۰۹ خرداد ۱۴۰۲ | ۰۹:۲۴ کد : ۲۱۹۲۱ خبر روز
انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی ۱۴۰۳- ۱۴۰۲ دانشجویان همه مقاطع تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس تقویم دانشگاهی از شنبه ۱۸ شهریورماه ۱۴۰۲ آغاز می شود.
تقویم دانشگاهی سال تحصیلی ۱۴۰۳ - ۱۴۰۲ دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی 1403 - 1402 اقدام کنند. همچنین بازه زمانی حذف و اضافه برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از 1 تا 6 مهرماه 1402 و پایان حذف اضطراری 13 دی ماه تعیین شده است.
مهلت ارائه درخواست تمدید سنوات نیمسال نخست سال تحصیلی 1403-1402 برای مقطع کارشناسی تا 17 تیرماه 1402 و برای تحصیلات تکمیلی تا 30 مهرماه 1402 تعیین شده است. بر اساس مقررات آموزشی، دانشجویان باید برای انجام فرایند انتخاب واحد در زمان های تعیین شده، به صورت الکترونیکی در سامانه آموزشی گلستان اقدام کنند.
کلاس‌های نیمسال اول سال تحصیلی جدید دانشگاه علامه طباطبائی از روز یکشنبه 26 شهریورماه 1402 به صورت حضوری آغاز می‌شود.
در تقویم آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، 13 دی ماه 1403 به عنوان پایان کلاس ها و بازه زمانی برگزاری امتحانات پایان ترم 23 دی ماه تا 4 بهمن ماه 1402 در نظر گرفته شده است.

دانلود تقویم آموزشی

کلید واژه ها: آموزشی دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی علامه علامه طباطبائی طباطبائی ماه دی ماه