فراخوان ثبت نام در دوره دانش افزایی اعضای هیات علمی

۲۸ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۸۸ خبر روز آموزش و پژوهش
دفتر هم اندیشی استادان و نخبگان دانشگاهی در نظر دارد بیست و دومین دوره دانش افزایی ااعضای هیات علمی دانشگاه را در جوار بارگاه ملکوتی ثامن الحجج علی ابن موسی الرضا (ع) برگزار نماید.
فراخوان ثبت نام در دوره دانش افزایی اعضای هیات علمی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنا بر اعلام دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها این دوره شامل: اخلاق علمی و حرفه ای، اصول تعلیم و تربیت اسلامی، تاریخ علم و تمدن اسلامی (سطح 2)، اندیشه سیاسی اسلام و مبانی انقلاب اسلامی (سطح 2) و همچنین برداشت ساز وار از قرآن کریم است که با حضور مدرسین برجسته حوزه و دانشگاه برگزار می گردد.

استادان علاقمند جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام می توانند از تاریخ یکم دی ماه، ساعت ده صبح به سایت www.allameh.nahad.ir مراجعه نمایند.

زمان دقیق برگزاری دوره ها و حضور در مشهد مقدس، سی ام دی ماه، یکم و دوم بهمن ماه خواهد بود.

همچنین احتمال تغییر دوره ها با توجه به میزان استقبال استادان از دوره ای خاص وجود دارد.