اطلاعیه دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۲

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۲۰:۰۹ کد : ۲۱۷۰۱ اطلاعیه ها
مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۲ دانشگاه علامه طباطبائی از تاریخ ۱۷ تا ۲۵ خردادماه سال جاری برگزار می شود.

دانشگاه علامه طباطبائی در خصوص چگونگی برگزاری مرحله دوم آزمون نیمه‌متمرکز دوره دکتری (مصاحبه) سال ۱۴۰۲ اطلاعیه ای صادر کرد.

متن اطلاعیه به این شرح است:
«با سلام و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌ شدگان مرحله اول آزمون نیمه‌ متمرکز دکتری سال 1402 به آگاهی می‌رساند دانشگاه علامه طباطبائی از تاریخ 17 لغایت 25 خردادماه سال جاری از متقاضیان مرحله دوم آزمون نیمه‌ متمرکز دکتری، بر اساس روز و ساعت اعلام شده در کارت شرکت در مصاحبه، مصاحبه به عمل خواهد آورد. از این رو داوطلبان ملزم به مطالعه دقیق اطلاعیه و رعایت نکات ذکر شده و ثبت‌نام مطابق زمان‌بندی اعلام شده جهت شرکت در مصاحبه هستند».

زمان ثبت نام: 2 تا 5 خردادماه 1402

«زمان ثبت نام تمدید نخواهد شد»

دانلود شیوه نامه برگزاری مصاحبه دکتری1402

کلید واژه ها: مصاحبه دکتری مصاحبه دوره دکتری مصاحبه متمرکز دوره دکتری مصاحبه مصاحبه سال سال دکتری مصاحبه سال دوره دکتری مصاحبه سال نیمه آزمون نیمه