گزارش تصویری؛

نخستین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

۲۶ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۷:۵۱ کد : ۲۱۶۹۹ خبر روز
نخستین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان، مجمع مساجد، هیئت های مذهبی و اقشار مختلف مردم منطقه۲۲ صبح امروز، ۲۶ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۲ برگزار شد.
نخستین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع)

به گزارش روبط عمومی، نخستین اجتماع بزرگ مردمی منطقه ۲۲ تهران به مناسبت شهادت امام جعفر صادق (ع) و سالگرد تدفین شهدای گمنام در دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور دانشجویان، استادان، کارکنان، مجمع مساجد، هیئت های مذهبی و اقشار مختلف مردم منطقه۲۲، صبح سه‌شنبه، 26 اردیبهشت‌ماه 1402 برگزار شد.
این مراسم با همکاری بخش‌های مختلف دانشگاه علامه طباطبائی، هیئت امام علی(ع) و مسجد امام علی(ع) از ساعت ۹ صبح در میدان المپیک آغاز شد و با حرکت دسته عزاداری به سمت مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی ادامه یافت. نماز ظهر و عصر با حضور پرشکوه شهروندان وعزاداران امام جعفر صادق (ع)، در مسجد امام علی(ع) برگزار شد.
عکاس: ایوب قادری

کلید واژه ها: ع علی ع امام علی ع مسجد امام علی ع امام مسجد امام امام علی علی مسجد امام علی دانشگاه