اختتامیه جشنواره ملی رویش با درخشش کانون های فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد

۲۴ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۶۷ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی، هنری اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور با معرفی و تقدیر از برگزیدگان خود امروز چهارشنبه بیست و چهارم آذرماه در محل دانشگاه صنعتی امیرکبیر به کار خود پایان داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، ششمین جشنواره ملی کانون‌های فرهنگی، هنری اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور با حضور123 دانشگاه  و موسسه آموزش عالی کشور و شرکت بیش از 1100 کانون فرهنگی و دانشجویی به مدت سه روز در دانشگاه امیرکبیر برگزار شد. کانون های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی در این رقابت با کسب 15 عنوان برگزیده در بخش های مختلف، رتبه برتر کانون‌های فرهنگی، اجتماعی و هنری کشور را کسب نمایند.

اسامی کانون های برگزیده ب به شرح زیر می‌باشد:

کسب مقام اول کانون خبر و رسانه

کسب مقام اول کانون فیلم و عکس

کسب مقام اول کانون فرهنگی خیریه

کسب مقام اول کانون کتاب و کتابخوانی

کسب مقام اول کانون گویندگی

کسب مقام اول اردوهای جهادی کانون فرهنگی خیریه در بخش نگاه ویژه و فعالیت‌های عام المنفعه

کسب مقام اول در بخش ارائه مستند کانون فیلم و عکس

کسب مقام اول در بخش کلیپ تا بهار دلنشین

کسب مقام دوم کانون گردشگری و ایرانشناس.

کسب مقام سوم کانون تئاتر

کسب مقام سوم کانون صنایع دستی و هنرهای تجسمی

کسب مقام سوم کانون قرآن و عترت

کسب مقام سوم کانون موسیقی

کسب مقام دوم تئاتر صحنه ای

کسب مقام دوم اجرا موسیقی سنتی

کسب مقام برتر دانشگاه کل کشور در حوزه کانون های فرهنگی هنری

لازم به ذکر است که در اختتامیه این جشنواره گروه موسیقی دانشگاه علامه طباطبائی به اجرای برنامه پرداخت.