معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کند؛

هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی

۰۹ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۴۵ کد : ۲۱۳۵۰ خبر روز
هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی با شعار «تحول و تعالی»، ۹ تا ۱۳ اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار می شود.
هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی با شعار «تحول و تعالی»، 9 تا 13 اردیبهشت ماه 1402، به همت معاونت آموزشی دانشگاه برگزار می شود.
برگزاری کارگاه های آموزشی ویژه دانشجویان و کارکنان، دوره های دانش افزایی اعضای هیئت علمی، نشست و هم اندیشی با معاونان آموزشی دانشکده ها، مدیران گروه های آموزشی و کارکنان ستادی معاونت آموزشی، برگزاری مسابقات دانشجویی، وبینارهای آموزشی، تقدیر از استادان، کارکنان و دانشجویان برگزیده در حوزه آموزش، بخشی از برنامه های این هفته در سطح دانشگاه و دانشکده ها است.
همچنین آیین پایانی هفته سرآمدی آموزش دانشگاه علامه طباطبائی نیز با حضور روسا و کارکنان حوزه معاونت آموزشی و با تقدیر از مدیران و کارکنان برگزیده آموزشی، 13 اردیبهشت ماه 1402، در سالن اجتماعات شهید بهشتی دانشکده حقوق و علوم سیاسی این دانشگاه برگزار می شود.
آیین بزرگداشت مقام استاد و معرفی استادان نمونه و سرآمد آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، نیز از دیگر برنامه های هفته آموزش است که پنجشنبه 14 اردیبهشت ماه 1402 در مجتمع فرهنگی اردویی شهید باهنر برگزار می شود.

کلید واژه ها: آموزشی معاونت آموزشی دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی کارکنان هفته آموزش برگزار