برگزاری مراسم گرامیداشت روز پژوهش با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه

۲۳ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۲۶ خبر روز آموزش و پژوهش
مراسم گرامیداشت روز پژوهش و تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه با حضور رئیس دانشگاه، معاونان و مدیران بخش های مختلف دانشگاه، اعضای هیئت علمی دانشگاه و کارشناسان پژوهشی امروز 23 آذر ماه در سالن تربیت بدنی پردیس مرکزی دانشگاه برگزار می شود.
برگزاری مراسم گرامیداشت روز پژوهش با حضور اعضای هیئت علمی دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این مراسم علاوه بر سخنرانی رئیس دانشگاه و ارائه عملکرد گذشته و اعلام برنامه های آیندۀ حوزه پژوهشی  توسط معاون پژوهشی، از برگزیدگان پژوهشی دانشکده های مختلف دانشگاه نیز تقدیر به عمل می آید.

رونمایی از کتاب های تازه انتشار یافته دانشگاه، رونمایی از تمبر دانشگاه علامه طباطبائی، معرفی پایگاه اطلاعاتی، پخش کلیپ های مدیریت های حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه از جمله دیگر برنامه های این مراسم است.

لازم به ذکر است با توجه به برپایی نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه با برپایی غرفه های مدیریت های تابعه حوزه معاونت پژوهشی، دانشکده ها و پژوهشکده ها در محل محوطه پردیس مرکزی دانشگاه، بازید از این نمایشگاه برای علاقه مندان فراهم شده است.