درخشش تیم موت کورت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی در مسابقات موت کورت جساپ ۲۰۲۳ واشنگتن

۲۶ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۲:۲۹ کد : ۲۱۲۲۳ خبر روز
تیم موت کورت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی تهران به عنوان نماینده ایران، برای نخستین بار توانست به دور حذفی مسابقات موت کورت جساپ ۲۰۲۳ واشنگتن راه یابد.

به گزارش روابط عمومی، تیم موت کورت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی تهران، به عنوان نماینده ایران، برای نخستین بار توانست به دور حذفی مسابقات موت کورت جساپ(شبیه‌سازی دیوان بین‌المللی دادگستری) 2023 واشنگتن راه یابد.
در این دوره از مسابقات از بین 657 تیم راه یافته به مرحله ملی کشورها، 138 تیم به مرحله بین المللی راه یافتند و تیم موت کورت دانشگاه علامه طباطبائی توانست با صعود به دور حذفی، در میان 48 تیم برتر مسابقات قرار گیرد.
این تیم متشکل از حنانه جعفری، مهری چالاک، فاطمه نقوی، مونا هراتی و متین امیری به مربیگری هومن هروی و حسین فراستخواه و سرپرستی دکتر پوریا عسکری در دور مقدماتی موفق شد از چهار مسابقه خود، در سه مسابقه، مقابل نمایندگان استرالیا، تایوان و گواتمالا پیروز شود.
تیم موت کورت دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی تهران در دور حذفی مسابقات با توقف در مقابل تیم آرژانتین، نتوانست به جمع 32 تیم راه یافته به دور بعد، راه پیدا کند.
گفتنی است مسابقات موت کورت جساپ (شبیه‌سازی دیوان بین‌المللی دادگستری) ، قدیمی‌ترین و معتبرترین مسابقه موت کورت در حقوق بین‌الملل است.

کلید واژه ها: موت موت کورت کورت مسابقه تیم مسابقات دادگستری