برگزاری مراسم احیای شب نوزدهم در دانشگاه علامه طباطبائی

۲۲ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۱:۳۲ کد : ۲۱۲۰۴ خبر روز
مراسم معنوی احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
برگزاری مراسم احیای شب نوزدهم در دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، مراسم معنوی احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان، به همراه آیین روحانی دعای جوشن کبیر، ذکر استغفار، بر سرگرفتن قرآن و با سخنرانی حجت الاسلام والمسلمین مصطفی رستمی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها، شامگاه یکشنبه ۲۰ فروردین ۱۴۰۲، در مسجد امام علی(ع) دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
دکتر رستمی در این مراسم با بیان اینکه نورانی ترین و با عظمت ترین شب ها، شب های قدر است، افزود: برای افرادی که عظمت شب قدر را مقداری درک می کنند، نگرانی وجود دارد که این شب را چگونه خواهیم گذراند و چه تقدیری برای ما نوشته خواهد شد. این ترس و دغدغه فقط مربوط به کسانی نیست که در ماه رمضان کوتاهی کرده باشند بلکه در کسانی که قدر دانسته اند بیشتر است. هر چه معرفت و آگاهی بیشتر می شود و بزرگی این شب درک می شود، نگرانی جدی تر می شود.
وی ادامه داد: در این شب باید چیزهای گرانقدر، ارزشمند و جاودانی از خدا بخواهیم. در این شب برای تعجیل در ظهور حضرت ولی عصر(عج) و همنشینی با اولیای خدا دعا کنیم. امیدوارم خداوند در این شب عالی ترین خواسته ها را هم به دل ما بیندازد و هم بر زبان ما جاری کند.

کلید واژه ها: دانشگاه گزارش شامگاه رستمی رئیس نهاد