برپایی نمایشگاه دست آوردهای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در محوطه دانشگاه

۲۲ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۱۱۲ خبر روز آموزش و پژوهش
به مناسبت هفته پژوهش و فناوری نمایشگاهی از دستاوردهای پژوهشی دانشکده ها و پژوهشکده های دانشگاه از تاریخ 21 لغایت 24 آذر و در محل پردیس مرکزی دانشگاه برپا شده است.
برپایی نمایشگاه دست آوردهای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی در محوطه دانشگاه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در هفته پژوهش و فناوری به منظور معرفی دستاوردهای پژوهشی دانشگاه معاونت پژوهشی اقدام به برگزاری نمایشگاهی با عنوان " نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی" نموده است.

این نمایشگاه به ارائه فعالیت های انجام شده در حوزه پژوهشی دانشگاه است، و طی آن همه واحدهای حوزه پژوهشی شامل: مدیرت پژوهشی دانشگاه، دانشکده‌ها و پژوهشکده‌های تابعه کلیه برنامه ها و فعالیت های خود را در معرض بازدید علاقمندان قرار داده اند.

ارائه پروژه ها، طرح های ملی، معرفی همایش ها و نشست های علمی برگزار شده و در دست اقدام و نیز معرفی نشریات علمی و تخصصی هر دانشکده از جمله موارد نظر در این نمایشگاه است.

در این نمایشگاه که به مدت 4 روز برپا شده است کلیه دانشکده ها و پژوهشکده های تابعه دانشگاه با برپایی غرفه مجزا و با حضور کارشناسان پژوهشی خود به ارائه و معرفی این دستاوردها به بازدید کنندگان می پردازند.