اطلاعیه معاونت آموزشی درباره اعلام مواد ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۴:۱۸ کد : ۲۰۹۰۷ اطلاعیه ها
معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه ای مواد ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را برای دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در ازمون را اعلام کرد.

معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه ای زمان برگزاری و مواد ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲-۱۴۰۱ را برای دانشجویان مقطع دکتری واجد شرایط شرکت در ازمون را اعلام کرد.

در این اطلاعیه آمده است: ارزیابی جامع نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 در روزهای شنبه و یک‌شنبه 17 و 18 تیرماه 1402 برگزار می‌شود.
بر این اساس دانشجویانی می‌توانند در این آزمون شرکت کنند که واحد آزمون جامع را در نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 اخذ کرده و تمامی دروس مرحله آموزشی خود را با موفقیت گذرانده باشند و میانگین کل نمرات آنها 16 یا بالاتر باشد. همچنین ارائه کفایت بسندگی زبان خارجی برای شرکت در این آزمون الزامی است در غیر این‌ صورت شرکت در آزمون مذکور امکان‌پذیر نیست و یک نوبت لحاظ خواهد شد.

دانلود منابع آزمون

کلید واژه ها: آزمون شرکت شنبه اطلاعیه جامع