دکتر سعید شکوهی سرپرست مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی شد

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۵۸ کد : ۲۰۶۹۳ خبر روز
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی دکتر سعید شکوهی، سرپرست مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو این دانشگاه شد.
دکتر سعید شکوهی سرپرست مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی شد

به گزارش روابط عمومی، آیین تکریم و معارفه رئیس پیشین و سرپرست جدید مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان و روسای دانشکده ها، امروز، 19 بهمن ماه 1401 در سالن اجتماعات دفتر ریاست دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
در این آیین دکتر آتوسا گودرزی، رئیس پیشین موسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه علامه طباطبائی تکریم و دکتر سعید شکوهی به عنوان سرپرست این موسسه معرفی شد.
در بخشی از حکم دکتر شکوهی آمده است:
نظر   به مراتب تعهد، تدین، روحیه انقلابی   و صلاحیت¬های علمی  و تجربیات  ارزشمند اجرایی   و علمی جنابعالی،  به موجب این حکم  به عنوان «سرپرست  مؤسسه آموزش عالی بیمه اکو دانشگاه» منصوب می¬شوید. امید است با  استعانت از درگاه  باری تعالی و با د رایت و مدیریت جنابعالی و جلب مشارکت همکاران محترم هیئت علمی و کارکنان محترم زمینه ارتقاءجایگاه رفیع دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه¬های مهم علمی و آموزشی فراهم شود.
در پایان این مراسم با اهدای لوح از خدمات ارزنده و تاثیرگذار دکتر گودرزی قدردانی و حکم دکتر شکوهی ابلاغ شد.

کلید واژه ها: دانشگاه اکو دانشگاه بیمه اکو دانشگاه عالی بیمه اکو دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی دکتر طباطبائی علامه طباطبائی علمی