«سرپرست دانشکده آمار، ریاضی و رایانه» دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد

۱۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۸ کد : ۲۰۶۹۱ خبر روز
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، «سرپرست دانشکده آمار، ریاضی و رایانه» دانشگاه علامه طباطبائی معرفی و منصوب شد.
«سرپرست دانشکده آمار، ریاضی و رایانه» دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد

به گزارش روابط عمومی، آیین تکریم و معارفه رئیس پیشین و سرپرست جدید دانشکده آمار، ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی با حضور دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین صادق اکبری اقدم، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونان دانشگاه و روسای دانشکده ها، امروز، 19 بهمن ماه 1401 در سالن اجتماعات دفتر ریاست دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.
در این آیین دکتر رضا پورطاهری، رئیس پیشین دانشکده آمار، ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی تکریم و دکتر حسن رشیدی به عنوان سرپرست این دانشکده معرفی شد.
در بخشی از حکم دکتر رشیدی آمده است:
«نظر به مراتب تعهد، تدین، روحیه انقلابی و صلاحیت های علمی و تجربیات  ارزشمند اجرایی و علمی جنابعالی، به موجب این حکم به عنوان «سرپرست دانشکده آمار، ریاضی و رایانه» منصوب می شوید. امید است با استعانت از درگاه باری تعالی و با درایت و مدیریت جنابعالی و جلب مشارکت همکاران محترم هیئت علمی و کارکنان محترم، زمینه ارتقاء جایگاه رفیع دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه های مهم علمی و آموزشی فراهم شود.»
در پایان این آیین با اهدای لوح از خدمات ارزنده و تاثیرگذار دکتر پورطاهری قدردانی و حکم دکتر رشیدی ابلاغ شد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی دکتر دانشکده سرپرست دانشکده دانشکده آمار دانشکده آمار ریاضی دانشکده آمار ریاضی رایانه طباطبائی