گزارش تصویری/ برگزاری جشن میلاد امام جواد(ع) و امام علی(ع) در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ بهمن ۱۴۰۱ | ۰۷:۳۷ کد : ۲۰۶۳۰ خبر روز
جشن ولادت با سعادت امام جواد(ع) و امام علی(ع) به همت دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، جشن میلاد با سعادت امام جواد(ع) و مولی الموحدین، حضرت علی (ع) و بزرگداشت مقام پدر، به همت دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی دانشگاه علامه طباطبائی، با حضور جمعی از اعضای هیئت رئیسه دانشگاه، اعضای هیئت علمی و کارکنان این دانشکده در سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
در این مراسم که با سخنرانی و مولودی خوانی همراه بود، حاضران بر سر سفره نذری برپا شده در دانشکده تربیت بدنی و علوم ورزشی، مهمان شدند.

کلید واژه ها: دانشکده هیئت اعضای دانشگاه ورزشی علوم