فراخوان دومین جشنواره ملی «گوهرشاد»

۰۹ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۹ کد : ۲۰۵۷۸ اطلاعیه ها
دومین جشنواره پوشش اصیل ایرانی اسلامی «گوهرشاد» به همت و پیشرانی مجموعه های مردمی عرصه عفاف و حجاب و تسهیل گری و تنظیم گری دستگاه ها و نهادها برگزار می‌شود.
فراخوان دومین جشنواره ملی «گوهرشاد»

جشنواره دوم با هدف افزایش مشارکت مردم و هنرمندان در زمینه تبلیغ و ترویج ارزش ها و باورهای حوزه حجاب و عفاف و شناسایی و تعمیم ایده های خلاقانه عملیاتی در زمینه مسائل و موضوعات حجاب و عفاف کشور برگزار می شود.
دومین جشنواره ملی گوهرشاد در دو بخش «دانش آموزی و دانشجویی» شامل مسابقه هنری و «انفرادی و موسسات و مجموعه ها» شامل ارایه و داوری ایده های خلاقانه برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند آثار خود را در تمام قالب های هنری و محورهای محتوایی همچون مقاله و یاداشت، فیلم کوتاه، طراح گرافیکی، وبلاگ نویسی، شعر و شعار، موشن گرافیک ، نماهنگ و کلیپ، انیمیشن و نقاشی را به دبیرخانه ارسال کنند.

محورهای پیشنهادی جشنواره در حوزه محتوایی:
– مفهوم سازی و تثبیت «زیبایی اصیل» برای حجاب و پوشش اصیل ایرانی اسلامی
- راهکارهای برون رفت از وضعیت انفعالی در حوزه عفاف و حجاب
- روش های ارتقاء امنیت و سلامت اجتماعی با ترویج عفاف و حجاب
- راهکارهای عملی برای نهادینه سازی عفاف و حجاب در جامعه
- ارتباط عفاف و حجاب با ارتقاء نشاط اجتماعی در جامعه

مهلت ارسال آثار: 22 بهمن ماه 1401

دانشجویان علاقه مند جهت ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر می توانند به تارنمای جشنواره به نشانی www.GoharshadFestival.ir مراجعه نمایند.

کلید واژه ها: حجاب عفاف حجاب عفاف جشنواره برگزار اصیل حوزه