فراخوان جذب پژوهشگر

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۳۳ کد : ۲۰۵۵۹ اطلاعیه ها
پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی به منظور حل مسائل پژوهشی در حوزه های تخصصی، پژوهشگر جذب می کند.
فراخوان جذب پژوهشگر

پژوهشکده فرهنگ و ارتباطات دانشگاه علامه طباطبائی به منظور حل مسائل پژوهشی در حوزه های تخصصی شامل «مسکن و شهرسازی»، «تولید و اشتغال»، «بودجه و مالیات»، «تعاملات اقتصادی بین الملل»، «نظام تامین اجتماعی»، «نفت و گاز»، «حقوق عامه»، «حقوق و روابط بین الملل»، «مسائل میان رشته ای حقوق»، «فرهنگ و ارتباطات»، «علوم اجتماعی» و «رسانه و فضای مجازی»، پژوهشگر جذب می کند.
پژوهشگران بر اساس شرایط مورد نظر پژوهشکده، پس از ثبت‌نام، بررسی رزومه، مصاحبه حضوری و برگزاری دوره آموزشی برای پژوهشگران متقاضی انتخاب می شوند. از پژوهشگران برگزیده در اجرای پروژه‌های تحقیقاتی این پژوهشکده بهره گرفته می‌شود و در طول انجام پژوهش و تحویل خروجی نهایی آن، نظارت علمی انجام می شود.

شرایط محققان منتخب:
-    داشتن روحیه جستجوگری
-    توانمندی های لازم در پژوهش
-    رعایت ملاحظات روشی دانشکده در مسئله پژوهش
-    فعالیت پژوهشی به صورت دورکاری و پروژه محور
-    کسب نمره مورد قبول در گزینش پژوهشگر

این فراخوان ویژه دانش‌آموختگان و دانشجویان تحصیلات تکمیلی با اولویت مقطع دکتری است که با توجه به ظرفیت محدود، پژوهشگران از میان متقاضیان مستعد و توانمند در حوزه پژوهش گزینش می‌شوند.

ثبت نام و کسب اطلاعات بیشتر: https://cr.atu.ac.ir

کلید واژه ها: پژوهشکده پژوهشگران حقوق پژوهش حوزه انجام