اطلاعیه برگزاری چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۹ کد : ۲۰۵۵۸ اطلاعیه ها
چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر  شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی برگزار می شود.

چهارمین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان دختر و پسر شاهد و ایثارگر دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی در رشته های والیبال، بسکتبال 3نفره، فوتسال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، شطرنج، آمادگی جسمانی، دارت، تیراندازی، هفت سنگ و طناب زنی، تابستان 1402 برگزار می شود.

دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی می توانند جهت شرکت در این المپیاد تا 11 بهمن ماه 1401 به سایت امور شاهد و ایثارگر این دانشگاه به آدرس isar.atu.ac.ir مراجعه کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه ایثارگر المپیاد مدارک شاهد رشته