دو کتاب انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، نامزد چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شدند

۰۸ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۲۷ کد : ۲۰۵۵۷ خبر روز
کتاب «قابلیت اطمینان؛ نظریه و کاربرد» و «مقد مه ای بر حسابان تصادفی با کاربرد» انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، نامزد چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران شدند.

به گزارش روابط عمومی، دبیرخانه چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، نامزد‌های گروه های «علوم کاربردی» و «علوم خالص» این جایزه را اعلام کرد. در گروه «علوم کاربردی»، ۵۱ کتاب در موضوعات «علوم پزشکی»، «دامپزشکی»، «مهندسی برق»، «مهندسی مواد و معدن»، «مهندسی عمران»، «مهندسی صنایع»، «مهندسی شیمی» و «مهندسی کشاورزی و دامپروری» و در گروه «علوم خالص»،  ۱۸ کتاب در موضوع های «کلیات و تاریخ علم»، «ریاضیات»، «زیست‌شناسی»، «زمین‌شناسی» و «آمار» به مرحله دوم داوری چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی راه یافتند.
در گروه علوم کاربردی، موضوع «مهندسی صنایع»، کتاب‌ «قابلیت اطمینان: نظریه و کاربرد»، نوشته مقصود امیری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و منتشر شده توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی، به عنوان یکی از چهار نامزد چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شد.
همچنین در گروه علوم خاص، موضوع «ریاضیات»، کتاب «مقدمه‌ای بر حسابان تصادفی با کاربرد» ، تألیف اوویدیو کالین، ترجمۀ سمانه بنی‌اسدی و عظیم ریواز که توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است به عنوان نامزد چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران معرفی شد.
گفتنی است مراسم پایانی چهلمین دوره جایزه کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در بهمن‌ماه سال جاری برگزار می‌شود.

کلید واژه ها: کتاب جایزه کتاب دوره جایزه کتاب چهلمین دوره جایزه کتاب کتاب سال کتاب سال جمهوری کتاب سال جمهوری اسلامی علوم گروه علوم علوم کاربردی