تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبائی

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۲ کد : ۲۰۴۹۴ خبر روز
انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ دانشجویان همه مقاطع تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس تقویم آموزشی از شنبه ۸ بهمن ماه ۱۴۰۱ آغاز می شود.
تقویم آموزشی نیمسال دوم سال تحصیلی ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، بر اساس مصوبه شورای آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان این دانشگاه می توانند از تاریخ 8 تا 13 بهمن ماه سال جاری نسبت به انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 1402 - 1401 اقدام کنند. همچنین بازه زمانی حذف و اضافه برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از 23 تا 27 بهمن ماه 1401و پایان حذف اضطراری 10 خردادماه 1402 تعیین شده است.
یکم بهمن ماه آخرین مهلت ارائه درخواست تمدید سنوات مقاطع مختلف برای نیمسال دوم سال تحصیلی 1402-1401 است. بر اساس مقررات آموزشی، دانشجویان همه مقاطع تحصیلی موظف هستند در زمان های تعیین شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام کنند. عواقب ناشی از عدم انتخاب واحد به موقع، بر عهده دانشجویان است.
کلاس‌های نیمسال دوم سال تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی از روز یکشنبه 16بهمن ماه به صورت حضوری آغاز می‌شود.

دانلود جدول زمان بندی انتخاب واحد

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: سال نیمسال سال دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی دانشجویان ماه بهمن ماه انتخاب انتخاب واحد