دعوت به همکاری معاونت پژوهش و آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک)

۰۱ بهمن ۱۴۰۱ | ۱۲:۲۲ کد : ۲۰۴۸۴ اطلاعیه ها
معاونت پژوهش و آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) از پژوهشگران دانشگاه ها و موسسه های پژوهشی سراسر کشور، جهت تالیف یا ترجمه کتاب دعوت به همکاری می کند.

معاونت پژوهش و آموزش پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک) به منظور غنی سازی منابع و محتویات علمی و آموزشی در این حوزه و سایر حوزه های مرتبط مانند «مدیریت دانش»، «سیاست گذاری علم و فناوری»، «اخلاق فناوری اطلاعات و اخلاق پژوهش»، «حقوق اطلاعات»، «هوش مصنوعی»، «زبان شناسی رایانشی»، «علم اطلاعات و دانش شناسی»، «اصطلاح نامه» و «هستان شناسی»، از پژوهشگران دانشگاه ها و موسسه های پژوهشی سراسر کشور، جهت تالیف یا ترجمه کتاب دعوت به همکاری می کند.
متقاضیان می توانند با مراجعه به سایت پژوهشگاه به نشانی https://irandocac.ir/BookPublishing فرم های مربوطه (شامل فرم های پرسشنامه اثر تالیفی/ تصنیفی و ترجمه ای) را دریافت کرده و پس از تکمیل، به همراه فایل نهایی کتاب به صورت نسخه الکترونیکی در قالب PDF و WORD به رایانامه انتشارات پژوهشگاه به نشانی DSP@irandoc.ac.ir ارسال کنند.
گفتنی است ثبت نام و ارائه اثر به منزله چاپ کتاب نیست و همه آثار ارائه شده مورد داوری قرار خواهند گرفت.

کسب اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن ثابت: 661430-021 (داخلی 225)
رایانامه: DSP@irandc.ac.ir

کلید واژه ها: اطلاعات کتاب ir پژوهشگاه فناوری dsp