اصلاحیه: دانشگاه علامه فردا دوشنبه تعطیل نیست/ امتحانات دانشجویان فردا برگزار نمی‌شود

۲۵ دی ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۵ کد : ۲۰۴۳۲ خبر روز
به استناد اطلاعیهٔ‌ استانداری تهران، فردا دوشنبه ۲۶ دی‌ماه تمام فعالیت‌های اداری، آموزشی و پژوهشی در تمام واحدهای دانشگاه علامه طباطبائی برقرار خواهد بود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، پیرو اطلاعیه استانداری تهران مبنی بر بازگشت فعالیت ادارات و دانشگاه‌ها به روال عادی، دانشگاه علامه طباطبائی فردا دوشنبه ۲۶ دی‌ماه تعطیل نیست و کلیه بخش‌های دانشگاه در پردیس مرکزی و دیگر واحدهای تابعه، طبق روال معمول، دایر هستند.

همچنین به‌استناد اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه، امتحانات دانشجویان در روز دوشنبه ۲۶ دی‌ماه ۱۴۰۱ لغو، و به روز چهارشنبه ۵ بهمن‌ماه ۱۴۰۱ در همان ساعات تعیین‌شده انتقال یافته‌است.