کارگاه تخصصی تاریخ آمریکای لاتین و اسپانیا برگزار شد

۲۰ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۰۴۲ آموزش و پژوهش
کارگاه تخصصی تاریخ آمریکای لاتین و اسپانیا با ارائه دکتر فرناندو کاماچو پادیاس استاد گروه تاریخ دانشگاه آتونومای مادرید 13 الی 15 آذرماه جاری در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی برگزار شد.
کارگاه تخصصی تاریخ آمریکای لاتین و اسپانیا برگزار شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه،  در راستای اجرائی‌سازی تفاهم‌نامه همکاری میان دو دانشگاه علامه طباطبائی و آتونومای مادرید،کارگاه آموزشی «تاریخ آمریکای لاتین و اسپانیا» با تدریس دکتر فرناندو کاماچو پادیاس، استاد گروه تاریخ دانشگاه آتونوما در 3 محور تاریخ پیدایش تاریخ اسپانیا، مراحل تکوین تاریخ آمریکای لاتین و شکل گیری انقلاب‌های آمریکای لاتین در گروه زبان اسپانیایی برگزار شد.

این کارگاه 3 روزه از تاریخ 13 آذر ماه سال جاری با حضور دانشجویان و اساتید در دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی جریان داشت. همچنین 40 جلد کتاب مرجع در زمینه زبان و ادبیات اسپانیا از سوی دانشگاه آتونوما به کتابخانه دانشگاه علامه طباطبائی اهدا شد.