روابط عمومی دانشگاه علامه طباطبائی خبر داد:

سوءقصد به جان کارمند دانشگاه علامه طباطبائی با شلیک گلوله

۱۸ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۲۷ کد : ۲۰۳۹۷ خبر روز
صبح امروز یکی از کارمندان دانشگاه علامه طباطبائی با شلیک گلوله مورد سوءقصد فردی ناشناس قرار گرفت.
سوءقصد به جان کارمند دانشگاه علامه طباطبائی با شلیک گلوله

به گزارش روابط عمومی، یکی از کارمندان بخش آموزش دانشگاه علامه طباطبائی حوالی ساعت 7 صبح امروز، هنگام سوار شدن به سرویس دانشگاه، برای دومین بار در سال جاری با شلیک گلوله مورد سوءقصد فردی ناشناس قرار گرفت.
از انگیزه و اهداف ضارب اطلاعی در دست نیست و تاکنون مقصر یا مقصران این حادثه شناسایی نشده اند. مسئولان دانشگاه خواستار پیگیری موضوع و شناسایی هر چه سریعتر عوامل این سوء قصد از مراجع ذی صلاح هستند.
گفتنی است این کارمند 29 شهریورماه سال جاری نیز برای نخستین بار با سه گلوله مورد سوءقصد قرار گرفت و تا حد زیادی بهبودی یافته بود. ایشان در حال حاضر جراحی شده و در بخش مراقبت های ویژه بستری است و روند درمان خود را طی می‌کند.

کلید واژه ها: دانشگاه جاری سال قرار گلوله سوءقصد