بازدید طلبه های «مدرسه علمیه صالحات» قم از پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۷ دی ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۶ کد : ۲۰۳۰۹ خبر روز
جمعی از خواهران طلبه «مدرسه علمیه صالحات» شهر قم با حضور در دانشگاه علامه طباطبائی ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با رئیس دانشگاه دیدار و گفت‌وگو کردند.
بازدید طلبه های «مدرسه علمیه صالحات» قم از پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، جمعی از خواهران طلبه «مدرسه علمیه صالحات» شهر قم، چهارشنبه 7 دی ماه 1401، با هدف آشنایی با امکانات آموزشی و پژوهشی و ظرفیت های دانشگاه علامه طباطبائی، ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این دانشگاه با دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه لامه طباطبائی دیدار و گفت‌وگو کردند.
طلبه های مدرسه علمیه صالحات با حضور در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، موزه و دانشکده های پردیس مرکزی بازدید کردند و با قابلیت ها، ظرفیت ها و رشته های علوم انسانی دانشگاه به عنوان بزرگترین دانشگاه تخصصی سطح یک علوم انسانی کشور آشنا شدند.
دکتر معتمدی در این دیدار ضمن خیرمقدم و معرفی دانشگاه علامه طباطبائی، به موفقیت‌های کسب‌شده از سوی این دانشگاه اشاره کرد و گفت: طلبه ها بر درس های خود تمرکز و در این درس ها عمیق شوند تا در آینده ضمن ارتباط میان حوزه و دانشگاه بتوانند نقش فعال و تاثیرگذاری در جامعه ایفا کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی طباطبائی علامه طباطبائی مرکزی طلبه علامه درس