با حکم دبیر جشنواره بین‌المللی فیلم مقاومت؛

دکتر محمدعلی مومنی ها، «مدیر کمیته امور بین الملل هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت» شد

۰۵ دی ۱۴۰۱ | ۲۲:۱۹ کد : ۲۰۲۹۴ خبر روز
دکتر محمدعلی مومنی ها، با حکمی از سوی دبیر جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به عنوان «مدیر کمیته امور بین الملل هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت» منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی، جلال غفاری، دبیر جشنواره فیلم مقاومت با حکمی، دکتر محمدعلی مومنی ها را به عنوان «مدیر کمیته امور بین الملل هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت» معرفی و منصوب کرد.
دکتر مومنی ها، مدرس دانشگاه، پژوهشگر و فعال فرهنگی با مدرک دکترای تاریخ فرهنگ و تمدن اسلامی است. دبیر بخش بین الملل جشنواره ملی و بین المللی سرود فجر، قائم مقام بنیاد بین المللی تکریم ادیان و مذاهب، سردبیر سابق ویژه نامه سینما انقلاب، عضو شورای برگزاری جایزه سینمایی گفتمان انقلاب اسلامی(ققنوس)، مدیرکل فرهنگی دانشگاه علامه طباطبائی و قائم مقام و معاون سیاسی خبرگزاری تکریم از جمله فعالیت های اجرایی دکتر مومنی ها به شمار می رود.
هفدهمین جشنواره بین المللی فیلم مقاومت به همت انجمن سینمای انقلاب و دفاع مقدس و بنیاد فرهنگی روایت فتح، با شعار گفتمان مقاومت، نهضت جهانی مستضعفین و آزادی قدس شریف، اسفندماه سال 1401 در خلیج فارس برگزار می شود.

کلید واژه ها: مقاومت فیلم مقاومت المللی فیلم مقاومت جشنواره المللی فیلم مقاومت جشنواره هفدهمین جشنواره الملل هفدهمین جشنواره امور الملل هفدهمین جشنواره جشنواره المللی جشنواره المللی فیلم