بازدید دانش آموزی از پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۲۳:۱۱ کد : ۲۰۲۵۵ خبر روز
جمعی از دانش آموزان «مجتمع آموزشی مفید۳»، شنبه، ۳ دی ماه ۱۴۰۱ از پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی بازدید کردند.
بازدید دانش آموزی از پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی

به گزارش روابط عمومی، معاونت آموزشی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور معرفی و آشنایی دانش آموزان مدارس نمونه علوم انسانی کشور با قابلیت ها، ظرفیت ها و رشته های علوم انسانی در مقطع کارشناسی، شنبه، 3 دی ماه 1401، میزبان جمعی از دانش آموزان «مجتمع آموزشی مفید3» بود.
دانش آموزان با حضور در پردیس مرکزی دانشگاه علامه طباطبائی از کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد، آزمایشگاه علوم روانشناختی، موزه و دانشکده های روان شناسی و علوم تربیتی، حقوق و علوم سیاسی و علوم ارتباطات بازدید کردند و با قابلیت ها، ظرفیت ها و رشته های علوم انسانی در مقطع کارشناسی دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان بزرگترین دانشگاه تخصصی سطح یک علوم انسانی کشور آشنا شدند.
هدف از این بازدید آشنایی با امکانات آموزشی و پژوهشی و ظرفیت های دانشگاه و ایجاد انگیزه برای ادامه تحصیل در سطوح دانشگاهی و انتخاب دانشگاه علامه طباطبائی به عنوان یکی از اولویت های تحصیل بود.

کلید واژه ها: علوم علوم انسانی دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی انسانی علامه علامه طباطبائی طباطبائی ظرفیت