گزارش تصویری:

۰۳ دی ۱۴۰۱ | ۰۱:۰۵ کد : ۲۰۲۴۱ خبر روز
پاتوق یلدایی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در خوابگاه های دانشجویی شهید سلامت و شهید همت با ویژه برنامه های یلدایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، پاتوق یلدایی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در خوابگاه های شهید سلامت ویژه دانشجویان دختر و شهید همت ویژه دانشجویان پسر، سه شنبه 29 و چهارشنبه 30 آذرماه 1401 بعداز نماز مغرب و عشاء با برنامه های متنوع فرهنگی همچون حافظ خوانی، گپ و گفت یلدایی، اجرای موسیقی زنده، مسابقه و اهدای هدیه و پذیرایی یلدایی برگزار شد.
عکس ها از:  farhangi.atu.ac.ir

کلید واژه ها: شهید شهید سلامت شهید همت یلدایی پاتوق یلدایی یلدایی معاونت یلدایی معاونت فرهنگی یلدایی معاونت فرهنگی اجتماعی فرهنگی معاونت فرهنگی