فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ ویژه نخبگان

۲۹ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۲۶ کد : ۲۰۲۲۱ اطلاعیه ها
بنیاد فرهنگی البرز همزمان با شصت و یکمین سال تاسیس خود، فراخوان «جایزه البرز ۱۴۰۲» را در بخش نخبگان سراسر کشور منتشر کرد.
فراخوان جایزه البرز ۱۴۰۲ ویژه نخبگان

بنیاد فرهنگی البرز به مناسبت شصت و یکمین سال تاسیس این بنیاد، همایش ملی«جایزه البرز ۱۴۰۲» در بخش نخبگان را با هدف تکریم اهالی علم و تجلیل از دانشمندان، فناوران، دانشگاهیان و حوزویان برتر سراسر کشور در اردیبهشت ماه ۱۴۰۲ برگزار می کند.
جایزه البرز در سطح نخبگان به چهار گروه دانشمندان، دانشجویان، طلبه های حوزه‌های علمیه و مخترعان جوان تعلق می‌گیرد.
نامزدهای جایزه البرز در بخش دانشمندان، از طریق مراجع تعیین شده و نیز برندگان جایزه البرز سال‌های قبل شناسایی و معرفی می‌شوند. آن ها نمی‌توانند به صورت شخصی کاندیدای دریافت جایزه البرز شوند.
در فراخوان این دوره، دانشمندان جوان، فناوران، طلبه های علوم دینی و دانشجویان می‌توانند با مراجعه به سایت جایزه البرز به نشانی www.alborzprize.ir نسبت به دریافت و مطالعه آیین‌نامه جایزه البرز ۱۴۰۲ در هر بخش اقدام و در صورت واجد شرایط بودن، در سامانه جایزه البرز ثبت‌نام کنند.

مهلت ثبت نام: ۱۵ دی ماه ۱۴۰۱

دریافت اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن همراه: 09961003201 (آقای مشیری)
وب گاه: http://alborz-prize.ir

دانلود آیین نامه