آیین پایانی هفته پژوهش با تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۲۶ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۰ کد : ۲۰۱۸۱ خبر روز
آیین پایانی هفته پژوهش با معرفی و تقدیر از پژوهشگران برگزیده دانشگاه علامه طباطبائی، ۲۹ آذرماه ۱۴۰۱ برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی، بر اساس اعلام معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، آیین پایانی هفته پژوهش این دانشگاه با هدف معرفی و تجلیل از پژوهشگران برگزیده و تبیین سیاست های راهبردی و برنامه های  پژوهشی دانشگاه با حضور رئیس و اعضای هیئت علمی دانشگاه، سه شنبه 29 آذرماه 1401، از ساعت 17:30 تا 21:30 در مجتمع رفاهی تفریحی الماس شهر برگزار می شود.
در این مراسم از پژوهشگر برگزیده کشوری،‌ پژوهشگر برتر در سطح دانشگاه و پژوهشگران برتر دانشکده‌ها تقدیر خواهد شد.

کلید واژه ها: دانشگاه پژوهشی برتر پژوهشگر برگزیده