اطلاعیه ثبت نام دانشجویان برای دریافت کارت ملی

۱۷ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۲۰۱۴ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
در راستای ارائه خدمات رفاهی به دانشجویان، با هماهنگی های به عمل آمده با سازمان ثبت احوال کشور، امکان صدور کارت هوشمند ملی از طریق آن سازمان در دانشگاه فراهم شده است.
اطلاعیه ثبت نام دانشجویان برای دریافت کارت ملی

دانشجویان گرامی می توانند از روز شنبه مورخ 1395/9/20 لغایت چهارشنبه 95/10/8 به مدت دو هفته، در ساعات اداری (8:30 الی 15:30) از شنبه تا چهارشنبه  با تعیین وقت قبلی از طریق شماره 48392929 و با در دست داشتن مدارک ذیل به پردیس مرکزی دانشگاه، مجموعه سالن ورزشی، طبقه دوم مراجعه نمایند.

مدارک مورد نیاز:

- آدرس، کدپستی 10 رقمی، شماره تلفن منزل و شماره تلفن همراه

دانشجویان گرامی لطفاً قبل از مراجعه به نکات ذیل توجه فرمایید:

- متقاضی می بایست ابتدا از طریق شماره تلفن  48392929 نوبت دریافت نماید. و بدون دریافت نوبت، ثبت نام صورت نخواهد گرفت.

- عکس متقاضی به صورت دیجیتالی و در محل ثبت نام در دانشگاه، توسط اپراتور گرفته می شود، بنابراین فرد می‌بایست آمادگی لازم برای گرفتن عکس را داشته باشد.

- متقاضی ثبت نام می بایست هیچ سابقه ثبت نام و درخواست کارت هوشمند ملی در سامانه سازمان ثبت احوال نداشته باشد.

- حضور فرد در زمان ثبت نام  و تحویل کارت الزامی است.

جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره 48392929 و یا اداره رفاه دانشجویان دانشگاه 15و14و13و12-48393411  تماس حاصل فرمایید.