هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برگزیده در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود

۱۴ آذر ۱۴۰۱ | ۱۷:۰۴ کد : ۱۹۹۸۰ خبر روز
هفته پژوهش و فناوری با تجلیل از پژوهشگران برگزیده به همت معاونت پژوهشی از ۱۸ تا ۲۵ آذرماه ۱۴۰۱ در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی، هفته پژوهش و فناوری با شعار «پژوهش و فناوری، پیشران تولید دانش بنیان و اشتغال آفرین»، به همت معاونت پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی، با معرفی و تجلیل از پژوهشگران برگزیده و نیز تبیین سیاست های راهبردی و برنامه های پژوهشی با هدف دستیابی به مرجعیت در علوم انسانی با تاکید بر سرمایه های فکری در چارچوب تعالیم الهی، از 18 تا 25 آذرماه 1401 در این دانشگاه برگزار می شود.
در این هفته نشست های تخصصی، سخنرانی، کرسی های نظریه پردازی و کارگاه های آموزشی در دانشکده ها و واحدهای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود. همچنین  اعضای هیئت علمی در حوزه های مختلف مانند دانشمندان یک درصد برتر دنیا، پر استناد بین المللی، پژوهشگر برتر در گروه علوم انسانی، پژوهشگر برتر دانشگاه در گروه علوم پایه و پژوهشگر برتر دانشکده ها معرفی و مورد تقدیر قرار می گیرند.
برنامه دانشکده ها و واحدهای پژوهشی دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته پژهش و فناوری، در وب گاه معاونت پژوهشی به آدرس https://research.atu.ac.ir قابل دسترسی است.

دانلود برنامه هفته پژوهش دانشکده ادبیات فارسی و زبان های خارجی
دانلود برنامه هفته پژوهش دانشکده اقتصاد
دانلود برنامه هفته پژوهش دانشکده علوم ارتباطات
دانلود برنامه هفته پژوهش دانشکده حقوق و علوم سیاسی