سرپرست مرکز توسعه و ارتقا آموزش و یادگیری دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد

۱۲ آذر ۱۴۰۱ | ۱۱:۴۴ کد : ۱۹۹۶۰ خبر روز
با حکمی از سوی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی «سرپرست مرکز توسعه و ارتقا آموزش و یادگیری دانشگاه» معرفی شد.
سرپرست مرکز توسعه و ارتقا آموزش و یادگیری دانشگاه علامه طباطبائی منصوب شد

به گزارش روابط عمومی، با حکمی از سوی دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر آتوسا کلانترهرمزی، عضو هیئت علمی آموزشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه، به عنوان «سرپرست مرکز توسعه و ارتقا آموزش و یادگیری دانشگاه» منصوب شد.
در این حکم آمده است: «نظر به صلاحیت، تجارب و تعهد سرکار عالی و بنا به پیشنهاد معاون آموزشی دانشگاه و با هدف ارتقا کیفی برنامه های آموزشی، دانشی و علمی استادان و دانشجویان، با حفظ سمت، به عنوان «سرپرست مرگز توسعه و ارتقا آموزش و یادگیری دانشگاه» منصوب می شوید. امید است تحت عنایات حق تعالی، این دانشگاه از توانمندی های علمی-اجرایی سرکار عالی جهت تحقق اهداف توسعه و ارتقا آموزش بهره مند شود».
گفتنی است دکتر کلانتر هرمزی در حال حاضر عضو هیئت علمی گروه مشاوره و معاون آموزشی دانشکده روان شناسی و علوم تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی است.

کلید واژه ها: دانشگاه ارتقا توسعه ارتقا ارتقا آموزش آموزشی علمی آموزش توسعه ارتقا آموزش توسعه