مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی آزمون زبان انگلیسی برگزار می کند

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۴:۴۴ کد : ۱۹۹۳۷ اطلاعیه ها
مرکز آزمون زبان انگلیسی مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه علامه طباطبائی، ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱ آزمون زبان انگلیسی برگزار می کند.

با توجه به اینکه همه دانشجویان مقطع دکتری که از طریق آزمون نیمه متمرکز سنجش، آزمون اختصاصی دانشگاه، بورسیه وزارت متبوع، اتباع غیرایرانی بورسیه و غیر بورسیه (فقط افغانستان و تاجیکستان)، بورسیه موسسات اجرایی، استعداد درخشان و انتقال خارج به داخل و ... پذیرش شده اند، باید قبل از آزمون جامع، نمره زبان خارجی قابل قبول به دانشگاه ارائه دهند، مرکز آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس نیاز دانشجویان واجد شرایط، اقدام به برگزاری آزمون زبان انگلیسی در ۱۸ آذرماه ۱۴۰۱ کرده است.
افراد واجد شرایط می توانند با مراجعه به آدرس otc.atu.ac.ir نسبت به ثبت نام خود در این آزمون اقدام کنند.
-    دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی درصورت تمایل به استفاده از تخفیف دانشجویی فقط از طریق ورود با احراز هویت می توانند از تخفیف دانشجویی استفاده کنند.

شرایط آزمون:
تاریخ بر گزاری آزمون: 18 آذرماه 1401
زمان برگزاری آزمون: ساعت 10 صبح
مواد آزمون: فقط کتبی گرامر، درک مطلب، لغات
نحوه برگزاری آزمون: با توجه به شرایط بهداشتی در زمان آزمون، آنلاین یا حضوری خواهد بود.

علاقه مندان به شرکت در این آزمون می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس https://training.atu.ac.ir/fa/news/19667 مراجعه کنند.

کلید واژه ها: آزمون برگزاری آزمون دانشگاه شرایط بورسیه برگزاری دانشجویان