رئیس دانشگاه علامه طباطبائی:

کانون های دانشگاه برنامه های واقع گرایانه و آرمان گرایانه داشته باشند/ کانون ها بر اساس میزان کاری که انجام می دهند حمایت می شوند

۰۸ آذر ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۷ کد : ۱۹۹۳۶ خبر روز
تعداد بازدید:۹۸۶
نشست صمیمانه اعضای منتخب شوراهای مرکزی کانون های فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی با رئیس دانشگاه به همراه تجلیل از برگزیدگان جشنواره های ملی رویش و قرآن و عترت برگزار شد.
کانون های دانشگاه برنامه های واقع گرایانه و آرمان گرایانه داشته باشند/ کانون ها بر اساس میزان کاری که انجام می دهند حمایت می شوند

به گزارش روابط عمومی، نشست صمیمانه اعضای منتخب شوراهای مرکزی کانون های فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی با دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه و دکتر محمدعلی اسلامی، سرپرست معاونت فرهنگی واجتماعی دانشگاه به همراه تجلیل از برگزیدگان جشنواره های ملی رویش و قرآن و عترت در سالن اجتماعات کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد برگزار شد.
دکتر معتمدی در این نشست گفت: محور اصلی فعالیت های فرهنگی، علمی و اجتماعی دانشگاه مبتنی بر توان، استعداد، ظرفیت و خلاقیت دانشجویان است و من امیدوارم با فعالیت دانشجویان در حوزه کانون های فرهنگی، اجتماعی و ادبی اتفاقات خوبی رقم بخورد و ما بتوانیم از این ظرفیت استفاده کنیم. با همه وجود به توانمندی شما اعتقاد داریم و این توانمندی را به دلیل جوانی، خلاقیت، هوشمندی و به روز بودن حتی فراتر از توان هیئت علمی می دانیم. من به عنوان خادم دانشگاه وظیفه دارم که از همه استعدادها حمایت کنم و این وظیفه را بر اساس ظرفیت کار ادا می کنم. یعنی هر فرد و کانونی که کار بیشتری انجام دهد حمایت بیشتری هم دریافت می کند.

وی با تاکید بر داشتن برنامه های واقع گرایانه و آرمان گرایانه برای کانون ها، گفت: از همه ظرفیت ها برای تحقق برنامه خود استفاده کنید. مشکلات همیشه بوده و هست، هر چه شما کار کنید باز هم مشکل ایجاد می شود چون مشکل زمانی ایجاد می شود که کاری انجام می شود. بنابراین همت کنیم با کمک هم مشکلات را از جلوی پایمان برداریم. 
رئیس دانشگاه علامه طباطبائی به بیانیه گام دوم انقلاب اشاره کرد و افزود: مخاطب مقام معظم رهبری در این بیانیه شما جوان ها هستید. انقلاب به حضور جوانان نیاز دارد و شما باید پای کار بیایید. شما به زودی همکار ما و مدیران این صحنه اجتماعی خواهید شد. بنابراین با امید به آینده ای روشن و با همتی که شما دارید، امیدوارم بتوانیم اتفاقات خوبی را رقم بزنیم و دانشگاه نیز بتواند از ظرفیت شما در جهت ارتقا خود استفاده کند.
دکتر اسلامی نیز در این نشست ضمن تبریک به مجموعه کانون ها که در جشنواره ملی رویش سه مقام در حوزه کانونی و فردی کسب کرد، افزود: کانون های فرهنگی و هنری در دانشگاه ها مکان هایی هستند که می توانند به رشد، تعالی و پیشرفت دانشجویان کمک کنند. رویکردی که امروز ما نسبت به کانون ها داریم این است که کانون ها بر حسب موضوعی که انتخاب می کنند بتوانند به حل مسائل خود و موضوع انتخابی کمک کنند. بیشتر کانون های ما، سازمان یا نهاد متناظری بیرون از دانشگاه نیز دارند که تفاهم نامه های خوبی با آن ها شکل گرفته است که کمک می کند کانون های ما برای رشد و تعالی هر چه بیشتر، با ظرفیت های بیرون از دانشگاه متصل شوند.

وی ادامه داد: دانشجویانی که وارد کانون ها می شوند شروع به فعالیت های داوطلبانه می کنند و ما وظیفه خود می دانیم تا جایی که می توانیم از آن ها حمایت کنیم تا این فعالیت ها به بهترین نحو ممکن انجام شود. نگاه ما این است که برای دانشجویان در ابتدای ورود به دانشگاه یک پرونده هویت شناسی و استعدادیابی تشکیل شود. یعنی دانشگاه برای هر دانشجو بر اساس علائق، ظرفیت ها، رغبت ها و استعدادهای خود پرونده ای تشکیل می دهد تا به خودشناسی برسد و بداند در چه زمینه هایی توانمندی بیشتری دارد. پر رونق شدن فضای کانون ها، انجمن های علمی دانشجویی، نشریات و حوزه های مختلف دانشجویی، به پر رونق شدن فضای دانشگاه کمک  می کند.
در این نشست ضمن تقدیر از برگزیدگان جشنواره های ملی رویش و قرآن و عترت، اعضای منتخب شوراهای مرکزی کانون های فرهنگی، هنری، ادبی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه علامه طباطبائی به گفت و شنود مستقیم و طرح دیدگاه های خود با رئیس دانشگاه و سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه پرداختند.

کلیدواژه‌ها: دانشگاه رئیس دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی کانون کانون فرهنگی کانون فرهنگی هنری ظرفیت فرهنگی فرهنگی هنری


نظر شما :