کسب سه مقام برگزیده در دهمین جشنواره ملی رویش، توسط کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه علامه طباطبائی

۲۷ آبان ۱۴۰۱ | ۱۱:۳۲ کد : ۱۹۷۷۸ خبر روز
کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه علامه طباطبائی در دهمین جشنواره ملی رویش، ویژه دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه های سراسر کشور، موفق به کسب سه مقام برگزیده شد.

به گزارش روابط عمومی، دهمین جشنواره ملی رویش، ویژه دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه های سراسر کشور، ‌با حضور فعالان کانون‌های فرهنگی دانشجویی و کارشناسان و مدیران حوزه‌های فرهنگی دانشگاه‌های کشور و با معرفی 80 اثر برگزیده به کار خود پایان داد.
در این رویداد فرهنگی، کانون‌های فرهنگی و هنری دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب دو مقام برگزیده در حوزه فردی و یک مقام برگزیده در حوزه گروهی شدند.

برگزیدگان حوزه فردی:
-     نیکا شمس کلائی کسب مقام اول در بخش ارائه اجرا
-     محبوبه عبداللهی کسب مقام اول بخش ادبی نثر ادبی

برگزیده حوزه کانونی:
-    کانون مهدویت کسب مقام کانون برگزیده (رتبه دوم کشوری)

بر اساس این گزارش، سه هزار و 500 اثر به این جشنواره ارسال شده بود که بیشتر آثار ارسال شده، در بخش‌های شعر، موسیقی، فیلم‌های مستند، گرافیک، عکس، هنر‌های تجسمی و فعالیت‌های گردشگری بود.
گفتنی است دهمین جشنواره ملی رویش ویژه دستاوردهای کانون های فرهنگی، هنری، اجتماعی و مذهبی دانشگاه های سراسر کشور از 23 تا 25 آبان ماه 1401 با حضور 80 دانشگاه و موسسه آموزش عالی، به میزبانی دانشگاه شیراز برگزار شد.

کلید واژه ها: فرهنگی کانون فرهنگی فرهنگی هنری کانون کانون فرهنگی هنری دانشگاه دانشگاه کشور حوزه برگزیده حوزه مقام