گزارش تصویری:

برگزاری نشست هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی با اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد درباره مسائل روز

۲۵ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۹ کد : ۱۹۷۷۶ خبر روز
نشست هم اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی و اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد، با حضور وزیر امور اقتصادی و دارایی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، نشست هم اندیشی هیئت رئیسه دانشگاه علامه طباطبائی و اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد این دانشگاه، با حضور دکتر احسان خاندوزی، وزیر امور اقتصادی و دارایی، درباره مسائل اقتصادی روز و استفاده از ظرفیت اعضای هیئت علمی برای برون رفت از چالش ها و مسائل روز، در سالن اجتماعات این دانشکده برگزار شد.
 دکتر خاندوزی در این نشست با ارائه گزارشی، به تشریح وضعیت اقتصادی کشور پرداخت و اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه علامه طباطبائی، پیشنهادها و انتقادهای خود را درباره موضوعات مطرح شده، بیان کردند.
دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی نیز با بیان وضعیت فعلی دانشگاه، نکاتی را درباره ارتباط سازنده و تاثیرگذار دانشگاه با وزارت اقتصاد و دارایی بیان کرد.

کلید واژه ها: دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی علمی اقتصاد اقتصادی بیان هیئت