فراخوان شرکت در «هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار»

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۷ کد : ۱۹۷۴۲ اطلاعیه ها
هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف ارتقاء سطح تحصیلی و آموزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر در دو سطح استانی و کشوری برگزار می‌شود.
فراخوان شرکت در «هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار»

دفتر امور شاهد و ایثارگران دانشگاه علامه طباطبائی، فراخوان «هفتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار» را منتشر کرد. این جشنواره با هدف ارتقاء سطح تحصیلی و آموزشی و به منظور شناسایی، معرفی و تجلیل از چهره‌های موفق و برتر دانشجویان شاهد و ایثارگر، با مشارکت وزارتخانه های علوم، تحقیقات و فناوری، بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، آموزش و پرورش، دانشگاه آزاد و بنیاد شهید و امور ایثارگران در اسفند ماه سال جاری برگزار می شود.
دانشجویان شاهد و ایثارگر علاقه مند می توانند جهت شرکت در این جشنواره، آثار خود را به صورت مکتوب، براساس فرم های شماره یک و دو تا 20 آذرماه 1401، به دفتر امور شاهد و ایثارگر دانشگاه علامه طباطبائی، واقع در سازمان مرکزی دانشگاه ارسال کنند.

کسب اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن: 02148392277