به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی:

بازارچه کتاب، بازی و نوشت افزار دانشگاه علامه طباطبائی راه اندازی شد

۲۲ آبان ۱۴۰۱ | ۱۴:۰۹ کد : ۱۹۷۳۸ خبر روز
بازارچه کتاب، بازی و نوشت افزار دانشگاه علامه طباطبائی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خانه فرهنگ پردیس مرکزی افتتاح شد.
بازارچه کتاب، بازی و نوشت افزار دانشگاه علامه طباطبائی راه اندازی شد

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت هفته کتاب و کتابخوانی، بازارچه کتاب، بازی و نوشت افزار دانشگاه علامه طباطبائی ویژه دانشجویان، کارکنان و استادان، صبح امروز، 22 آبان ماه 1401 با حضور دکتر محمدعلی اسلامی، سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در خانه فرهنگ پردیس مرکزی این دانشگاه گشایش یافت.
این بازارچه که با هدف تهیه کتاب، بازی های ایرانی و نوشت افزار با قیمت بهتر راه اندازی شد، محلی برای خرید و فروش کتاب های نو و دست دوم دانشگاهی، غیردرسی، کنکور، زبان و ... است.
دانشجویان، استادان و کارکنان می توانند 22 تا 24 آبان ماه سال جاری از ساعت 11 تا ۱۵ برای خرید و بازدید به این بازارچه مراجعه کنند.
همچنین بازدیدکنندگان می توانند در قرعه کشی روزانه این بازارچه شرکت و برنده بن های خرید شوند.

کسب اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن: 48393513-021