به مناسبت روز دانشجو: مسئولین بخش های مختلف دانشگاه از خوابگاه های دانشجویی بازدید کردند

۱۵ آذر ۱۳۹۵ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۹۷۰ خبر روز فرهنگی و دانشجویی
به مناسبت فر ارسیدن 16 آذر روز دانشجو، مسئولین بخش های مختلف دانشگاه در بازدید از چند خوابگاه دانشجویی از نزدیک با دانشجویان ساکن در آن خوابگاه ها دیدار و به آنان به گپ و گفت پرداختند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این بازدیدها که با حضور معاون دانشجویی دانشگاه، رئیس دانشکده علوم ارتباطات، رئیس دانشکده علوم اجتماعی، معاون سابق فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، مدیر امور خدمات دانشجویی، و چند نفر از مسئولان حوزه ی دانشجویی و اعضای هیات علمی دانشکده های مختلف ضمن بازدید از اتاق دانشجویان از نزدیک با آنها به گفت‌و‌گو پرداختند و از نزدیک در جریان مسائل و مشکلات آنان قرار گرفتند.

این دیدارها که به صورت همزمان در سطح 3 خوابگاه دانشجویی شهید ورامینی، شهید آشتیانی و شهید مطهری انجام شد، مسئولان حاضر ضمن تبریک این ایام به پای صحبت ها، دیدگاه‌ها و نظرات دانشجویان قرار گرفتند.

گفتنی است، مسئولان و استادان بازدید کننده در جریان این دیدار، دیدگا‌ه‌ها و مسائل مختلف دانشجویان را به صورت مکتوب یادداشت نموده و وعده رسیدگی به آن را دادند.

در پایان مسئولان و استادان دانشگاه، شام را به همراه دانشجویان صرف کردند.