فراخوان شرکت در بازارچه تولیدات کارمندی دانشگاه علامه طباطبائی

۱۴ آبان ۱۴۰۱ | ۱۶:۰۷ کد : ۱۹۶۳۱ اطلاعیه ها
دانشگاه علامه طباطبائی به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی و خانه فرهنگ، بازارچه تولیدات کارمندی ویژه کارکنان اداری و اعضای هیئت علمی راه اندازی می کند.
فراخوان شرکت در بازارچه تولیدات کارمندی دانشگاه علامه طباطبائی

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی، بازارچه تولیدات کارمندی در زمینه غذا و نوشیدنی، صنایع دستی و هنرهای تجسمی ویژه کارکنان اداری و اعضای هیئت علمی در خانه فرهنگ پردیس مرکزی دانشگاه راه اندازی می کند.
مهلت ثبت نام برای شرکت در این بازارچه 30 آبان ماه 1401 و زمان برگزاری آن 6 تا 8 آذرماه 1401 است.
این بازارچه تولیدات خود را در زمینه صنایع دستی (گلدوزی، ملزومات حجاب، شمع‌سازی، چرم‌دوزی و...)، غذا و نوشیدنی (محصولات کشاورزی، شیرینی، دمنوش، غذاهای محلی، عرقیات گیاهی و...) و هنرهای تجسمی (نقاشی، نگارگری، خوشنویسی،تذهیب و...) به متقاضیان عرضه می کند.

کسب اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن: ۴48393513-021