سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد

۰۸ آبان ۱۴۰۱ | ۲۱:۱۱ کد : ۱۹۵۸۴ خبر روز
با حکم رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، دکتر محمدعلی اسلامی، به‌عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه منصوب شد.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی معرفی شد

به گزارش روابط عمومی، دکتر عبدالله معتمدی، رئیس دانشگاه علامه طباطبائی، با حکمی دکتر محمدعلی اسلامی را به‌عنوان سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی این دانشگاه منصوب کرد.

در حکم دکتر معتمدی خطاب به دکتر اسلامی آمده است:
«نظر به مراتب تعهد، تدین، روحیه انقلابی و صلاحیت های علمی و تجربیات ارزشمند جناب عالی به موجب این حکم به عنوان «سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه» منصوب می شوید. امید است با استعانت از خداوند منان و جلب مشارکت همکاران محترم هیئت علمی، کارکنان محترم و خصوصا ظرفیت های بزرگ جریان دانشجویی زمینه ارتقاء جایگاه رفیع دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه های مهم فرهنگی و اجتماعی فراهم شود.
امیدوارم با درایت و برنامه ریزی جناب عالی و کوشش همکاران گرامی حوزه معاونت فرهنگی و اجتماعی و در سایه الطاف بیکران حضرت حق موجبات ارتقاء سطح فرهنگی، اجتماعی و مذهبی دانشگاه را فراهم نموده و موفق و سربلند باشید».
دکتر معتمدی همچنین از تلاش های دکتر مهدی واحدی، سرپرست پیشین معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی در دوره تصدی این مسئولیت قدردانی کرد.
گفتنی است دکتر اسلامی متولد 1365 اهواز است. عضو هیئت علمی گروه روان شناسی تربیتی دانشگاه علامه طباطبائی و پیش از این مدیرکل پشتیبانی امور فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری بوده است. وی همچنین ریاست پژوهشکده تحول علوم انسانی دانشگاه علامه طباطبائی، مسئولیت مرکز تحقیقات علوم انسانی سازمان بسیج دانشجویی کشور و عضویت فعال بسیج اساتید دانشگاه را در کارنامه خود دارد.

کلید واژه ها: دانشگاه اجتماعی دانشگاه معاونت فرهنگی اجتماعی دانشگاه فرهنگی اجتماعی دانشگاه دانشگاه علامه دانشگاه علامه طباطبائی فرهنگی معاونت فرهنگی سرپرست معاونت فرهنگی فرهنگی اجتماعی